FABRICA TERMOPANE

Fabrica a fost infiintata in anul 2003, cand s-a inceput productia de termopane cu un minimum de utilaje marca ELUMATEC Germania: fierastrau debitare profile, masina debitat armatura, masina de infiletat suruburi armatura, masina pentru drenaje, poantograf,  2 masini de sudat la doua capete, masina de debavurat manuala, masina de frezat traverse si masina de debitat baghete.

Personalul angajat era de aproximativ 40 oameni, organizati in 3 schimburi. Productia era de aproximativ 60-70 ferestre / schimb, ponderea operatiunilor executate manual fiind de aproximativ 80%.

In prezent activitatea se desfasoara pe o suprafata de peste 16000 mp, in trei hale de productie + depozit profile + magazie feronerie (aproximativ 600 mp) + sediu administrativ (cladire cu 2 etaje).

Utilajele din dotare sunt marca ELUMATEC si STÜRTZ - Germania: centru debitare profile, centru prelucrare profile, 2 linii automate lipit la patru capete si debavurat, 4 masini lipit la doua capete, 2 CNC debavurare, 4 masini frezat traverse, 3 mese semiautomate montat feronerie, 3 masini drenaje, 2 masini debitare baghete etc.

Productia este in prezent de aproximativ 700-800 ferestre / zi, ponderea operatiunilor executate manual scazand la 10%, personalul angajat fiind de aproximativ 100 oameni organizati in 2 schimburi. Livrarea tamplariei se face cu autoutilitare MERCEDES si FIAT dotate cu dispozitiv special pentru transport tamplarie PVC.

Se lucreaza numai cu profile REHAU Germania (EURO 60, EURO 70, BRILLANT 70 - 80, GENEO, profil de renovare etc) si feronerie GU si ROTTO Germania.

Fabrica de termopane MAR&PET se afla in comuna Draganesti, judetul Prahova, la o distanta de aprox. 3,5 km de autostrada A3 BUCURESTI - PLOIESTI (KM 47).

Accesul spre fabrica este facil deoarece exista 3 posibilitati de acces rutier:
PROFILE PVC

COMENZI TELEFONICE:

0733 106 935